Oproep tot projecten: ontwikkeling havenhal Marseille

De grote zeehaven Marseille-Fos heeft woensdag 28 juni een oproep tot indienen van internationale projecten gelanceerd voor ontwikkeling van de havenhal J1 en de directe omgeving. Deze hal ligt in het gebied van Joliette, tussen de oude haven en de commerciële haven in Marseille.

Deze oproep is bestemd voor deelnemers die overtuigd zijn van het potentieel haven-stad en de toegevoegde waarde van de synergie van stedelijke en havenfuncties. Er worden “innovatieve projecten van internationale omvang en compatibel met de havenactiviteit van de Grande Joliette verwacht.

De consultatie is in twee fasen georganiseerd, na afloop zal de winnaar eind 2018 gekozen worden.

haven marseille

Raadpleeg de website van het project “Osez le J1” in het Frans en in het Engels voor verdere inlichtingen.

Publicatiedatum: 28-06-2017
Sluitingsdatum: 15-11-2017

Wilt u meer informatie, neem dan contact op met het NBSO in Lyon. Wij helpen u graag verder!
NBSO Lyon
e-mail: info@nbso-lyon.fr
tél: +33 (0)4 72 40 08 40