SITEVI 28-30 NOVEMBER MONTPELLIER

De aankomende beurseditie van de SITEVI, internationale vakbeurs voor equipment en know-how van wijn- en olijfolieproductie, fruit- en groenteteelt, vindt plaats van 28 t/m 30 november 2017 in Montpellier (Zuid-Frankrijk).

ENERGIEKE SECTOREN DANKZIJ INNOVATIE EN ANTICIPATIE
Tijdens deze editie in het kader van haar 40-jarig bestaan, gaat de aandacht van de SITEVI uit naar innovatie en anticipatie, in de vorm van verschillende specifieke beursruimtes en evenementen:
Het Start-up Village: deze nieuwe ruimte voor uitwisseling is bestemd als springplank voor innovatieve start-ups in de agrarische sector.
Het Forum: één ruimte voor het allerbeste uit de sectoren wijnbouw, olijfteelt, groente- en fruitteelt, op het gebied van onderzoek, innovatie en proeverijen! Met de aanwezigheid van de vakorganisaties IRSTEA, INRA, IFV…, de prijsuitreiking van de SITEVI Innovation Awards, proeverijen van wijn en olijfolie… en niet te vergeten de conferenties over connected landbouw en nieuwe technologieën, voor de ondersteuning van bedrijven bij hun digitale ontwikkeling.
Demonstraties op het buitenterrein ‘Spot Démo, gewijd aan demonstraties van machines en robotica.
Ontvangst B voor internationale bezoekers: met meer dan 54.000 bezoekers uit 52 landen tijdens de voorgaande beurseditie, breidt de SITEVI haar diensten voor internationale bezoekers verder uit. Behalve de International Business Club en het programma voor bedrijfsbezoeken, organiseert de vakbeurs dit jaar eveneens een ruimte voor internationale producenten met proeverijen van wereldproducten, netwerksessies, etc.

Voor meer beursinformatie:
WWW.SITEVI.COM

Perscontacten in Frankrijk:
CLC Communications – Tél : 01 42 93 04 04
Jérôme Saczewski – j.saczewski@clccom.com
Elisabeth Meston – e.meston@clccom.com
Marion Sarrio – m.sarrio@clccom.com

Perscontact Nederland:
Promosalons Nederland
info@promosalons.nl
tel 020-4620020