26e editie van Top Transport Europe in Marseille – 18 en 19 oktober 2017

top-transport17-758x154-FR

Is uw bedrijf actief in de transportsector – weg, water, lucht – en bent u op zoek naar nieuwe zakenpartners? Of zoekt uw bedrijf een partner voor transport en logistiek? Schrijf u dan in als exposant of als bezoeker voor deelname aan de 26e editie van dit internationale B2B evenement.

Verladers met gekwalificeerde behoeften worden hier direct in contact gebracht met transport en logistieke bedrijven, middels van te voren geplande afspraken. Meer dan 200 Europese verladers en 180 exposanten staan inmiddels ingeschreven. Tevens kunt u deelnemen aan conferenties en aan een workshop.

Top Transport Europe |18 – 19 oktober | Marseille, Frankrijk
Inschrijven voor deelname kan hier op de website van Top Transport Europe

Wilt u meer informatie over dit evenement of heeft u vragen over deze sector, neem dan gerust contact op met het NBSO in Lyon. Wij helpen u graag verder.

NBSO Lyon
Margareth Siertsema: margareth.siertsema@nbso-lyon.fr
Martine Augrandjean: augrandjean@nbso-lyon.fr
T: + 33 (0)4 72 40 08 40