Brainstormsessie Taskforce Olympische Spelen 2024 bij FME te Zoetermeer op 26 september van 10:00 tot 12:00

De Olympische Spelen van 2024 zijn donderdag 14 september 2017 door het Internationaal Olympisch Comité officieel toegekend aan Parijs. Dat betekent dat er voor ruim 6,5 miljard euro geïnvesteerd gaat worden. Investeringen op het gebied van renovatie van bestaande constructies en infrastructuur, de bouw van nieuwe locaties en gebouwen en het creëren van tijdelijke (sport)oplossingen. Volop business kansen voor bedrijven die actief zijn in de sectoren gebouwde omgeving en sport infrastructuur.

FME organiseert op 26 september een brainstormsessie met (lid)bedrijven over een op te richten (meerjarige) Taskforce OS2024 om deze kansen optimaal te verzilveren.

FME Internationaal Ondernemen heeft, samen met de Nederlandse Ambassade te Parijs en vaste lokale partner Transfer Latin Business Consultancy, in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het organiseren van bilaterale evenementen en programma’s tussen Nederland en Frankrijk op het gebied van gebouwde omgeving en (sport)infrastructuur. Hierbij zijn bijvoorbeeld contacten gelegd met grote Franse bouwbedrijven. Met de Olympische Spelen 2024 in het verschiet ziet FME veel kansen voor de Nederlandse technologische sector, zoals:

  • De bouw van een nieuw Olympisch dorp en media
  • De bouw van een nieuw Aquatic Center
  • Ontwikkelingen omtrent Safety & Security
  • Tijdelijke structuren
  • Ontwikkeling en renovatie van transportsystemen en infrastructuur
  • Renovatie van bestaande stadions

Door met een aantal innovatieve Nederlandse bedrijven een meerjarige aanpak voor Parijs/Frankrijk te ontwikkelen en de Nederlandse sport infrastructuur keten al vroegtijdig aan de relevante partijen te presenteren, kan de kans van slagen worden verhoogd. Je bent van harte welkom om mee te denken hierover samen met vertegenwoordigers van FME, Transfer Latin Business Consultancy en de Nederlandse Ambassade in Parijs.

————————————————————————————————————-

Wat? Brainstormsessie Taskforce OS2024

Wanneer?  26 september 2017 | 10:00 tot 12:00

Waar? FME, Zilverstraat 69, Zoetermeer

Kosten? Deelname is gratis. Direct aanmelden

Meer Informatie? Aafke Mak | Project Officer| FME Sport Infrastuctuur |(079) 353 11 00 | info@dutchsportsinfrastructure.nl