Inschrijvingen All4Pack Paris 2018 in volle gang!

De vakbeurs ALL4PACK Paris wordt volgend jaar in Parijs gehouden van 26 t/m 29 november 2018. Zoals iedere twee jaar is de All4Pack Paris The global marketplace for Packaging, Processing, Printing & Handling.  De editie van 2018 zal in het teken staan van kwaliteit en networking. De beursorganisatie stelt alles in het werk om exposanten en bezoekers op een aangename locatie bij elkaar te brengen. Matchmaking, hosted buyers en een intensieve campagne gericht op het aantrekken van topinkopers uit Europese en Afrikaanse landen staan op het programma.

Doordat zoveel exposanten zijn voor-ingeschreven is er nu al goed zicht op de plattegronden. Bedrijven die zich vanaf nu aanmelden, ontvangen dan ook op korte termijn een standvoorstel. Zo kunnen de deelnemende bedrijven eerder beginnen aan de voorbereidingen van de All4Pack Paris.

Voor Nederlandse spelers in de verpakkingsindustrie kan de ALL4PACK een uitgelezen mogelijkheid zich te profileren op de Franse markt als exposant, de tendenzen op te snuiven als bezoeker, te netwerken en nieuwe zakenpartners te vinden via de Matchmaking.

Bedrijven die een stand willen boeken of een offerte willen aanvragen, kunnen dat rechtstreeks doen via de website www.all4pack.com

Ook kan contact worden opgenomen met Promosalons, de Nederlandse vertegenwoordiging van de Franse vakbeurzen,  tel. 020-4620020, e-mail info@promosalons.nl.

Voor meer informatie over de Franse verpakkingsindustrie, zaken doen in Frankrijk, het vinden van handelspartners, etc. neem geheel vrijblijvend contact op met het Economische Cluster van de Nederlandse Ambassade te Parijs | Adriana Voerman, Handelsattaché | email: par-trade@minbuza.nl | Tel.+33 1 40 62 33 25