Holland High Tech op Equip Auto Parijs 2017

Blog Innovatie Attaché Parijs

Dit jaar heeft Nederland onder de vlag van Holland High Tech sterk ingezet op de deelname aan Equip Auto, een grote automotive aftersalesbeurs die van 17 tot en met 21 oktober in Parijs plaatsvond.

Dit evenement was dit jaar als strategische beurs aangemerkt door de HTSM-sector, hetgeen er door de organisatie van een Holland Paviljoen én een Holland House en door de inzet van de Nederlandse ambassade in Frankrijk toe geleid heeft dat het aantal Nederlandse exposanten dat dit jaar aanwezig is op de beurs is gestegen met bijna 30% (tot 33 exposanten).

Op 18 oktober vond de Holland Day plaats, een dag waarop de Nederlandse oplossingen voor globale problemen centraal stonden. Tijdens deze dag is Nederland in Frankijk – door middel van pitches, een cocktail en de aanwezigheid van de Nederlandse ambassadeur Pieter de Gooijer en Jeroen Heijs namens het ministerie van Economische Zaken – stevig op de kaart…

View original post 201 woorden meer