Biogaz Europe 7 en 8 februari 2018 in Nantes

BiogazEurope-2018_8@72

Biogaz Europe is het referentie-evenement voor de Franse biogassector.

Biogas wordt steeds belangrijker in de Franse energietransitie. In 2020 wil Frankrijk 27% duurzame energie hebben, waaronder biogas. De regelgeving ontwikkelt zich snel terwijl het aanbod op deze markt groeit. Er is met name toenemende belangstelling voor methoden die tot nu toe weinig benut zijn voor methanisering.

Op 7 en 8 februari 2018 wordt in Nantes de belangrijkste beurs voor deze sector plaats: Biogaz Europe, volledig gericht op de biogasindustrie. Nantes ligt centraal voor de regio’s Normandië, Bretagne, Pays de la Loire en de Vendée, regio’s die voor Nederlandse bedrijven zeer interessant zijn. Bovendien is de West-Franse stad goed te bereiken vanaf Schiphol.

Voor de 8e editie is gekozen voor de prestigieuze Hall XXL van het Parc des Expositions La Beaujoire. Deze beurshal is ideaal voor ultramoderne en ruime stands en presentaties. Een perfect podium voor het etaleren van uw innovatie en het vinden van kansen.

Voor Biogaz 2018 verwacht de organisatoren meer dan 250 exposanten en internationale bedrijven, naast 4000 zakelijke bezoekers uit de energie- en landbouwsectoren. Ook trekt de Biogaz projectontwikkelaars, politieke decision makers en lokale spelers.

Het Europe Enterprise Network organiseert de B2B meetings. Via de website kunnen bedrijven zich inschrijven https://biogaz-europe-2018.b2match.io/ ,

Hier vindt u ook een compleet programma met conferenties, technische bezoeken aan bedrijven en informatie over de innovatiewedstrijd.


Voor meer informatie: www.biogaz-europe.com

Adres: Parc des Expositions la Beaujoire, Nantes

Beursorganisatie:

BEES – BioEnergie Events and Services

Email :   biogaz-europe@bees.biz

Twitter : @BiogazEurope

Tel :       +33 (0)3 84 86 89 30