Beurs Laval Virtual 4 tot 8 april 2018

Logo horizontal 2018

NAAR LAVAL VOOR FRANSE VIRTUAL REALITY 

Een verborgen parel van de virtuele werkelijkheid en slechts op een uurtje met de TGV vanuit Parijs. Laval is het toneel van de grootste internationale beurs voor deze sector. De VR/AR beurs richt zich op meerdere sectoren, zoals automotive, maritiem, luchtvaart, gaming, Life Sciences & Health…

De Laval Virtual is in twintig jaar tijd uitgegroeid van een sympathieke bijeenkomst in een provinciestadje tot Europa’s meest prominente beurs voor alles wat met virtual reality te maken heeft. Daarbij hebben we het naast Virtual en Augmented Reality ook over 3D interaction, Motion Capture, Robotiek, IoT, en alle innovatieve en convergerende technologieën.

In september 2017 leidde de inspanningen van de toenmalige burgemeester tevens minister van technologie Francois d’Aubert tot de opening van het Laval Virtual Center.

De komende editie van Laval Virtual begint een must te worden voor ondernemers in de sector. Naast het presenteren van bedrijf en product op een eigen stand, organiseert de beurs ook een groot aantal nevenactiviteiten op het snijvlak van virtual reality en augmented reality.

De organisatie wil dat deelnemers kijken en bekeken worden, zo dynamisch mogelijk. Daarom worden er naast een Start-up contest, ook activiteiten rond Virtual Fantasy en Investments Forum georganiseerd. Nieuw in 2018: een vitrine voor twee artistieke projecten Art&VR Gallery en “Recto Verso” . En uiteindelijk de deelname aan het Laval Virtual Awards,  die uw bedrijf een boost gaat geven!

Voor BtoB meetings tijdens uw bezoek aan de beurs kunt u zich van tevoren hier inschrijven.

Het NBSO Nantes heeft inmiddels uitstekende contacten met de beurs. Mocht u vragen hebben over deelname en mogelijkheden om uw bedrijf een boost te geven, neem dan contact op met ons kantoor.

Website beurs Virtual Reality https://www.laval-virtual.org/en/

Contact NBSO Nantes:

Annelies Dijkema & Erwin Tuil

Mail: contact@nbso-nantes.fr

tel: +33(0)2 40 95 37 23