Bijeenkomsten: Wilt u zakendoen met de buurlanden (België, Frankrijk, Duitsland of het Verenigd Koninkrijk)? Rotterdam 23 januari|Maastricht 24 januari

Wilt u zakendoen met België, Duitsland, Frankrijk of het Verenigd Koninkrijk? Als u niet precies weet hoe u het beste kunt starten met ondernemen in onze buurlanden, kom dan op 23 januari 2018 naar het evenement Zakendoen met de Buren in Rotterdam en/of op 24 januari 2018 naar Maastricht.

Tijdens dit evenement hoort u alles over de verschillende kansen in de omringende markten. U krijgt inhoudelijke presentaties, praktische tips van ervaringsdeskundigen, rondetafelgesprekken en kunt 1-op-1-gesprekken voeren met afgevaardigden van het Nederlands economisch netwerk. Ook krijgt u volop de gelegenheid om uw zakelijke netwerk uit te breiden.

Twee locaties
Zakendoen met de Buren vindt plaats op twee verschillende locaties. Op 23 januari bent u van harte welkom in Rotterdam en op 24 januari in Maastricht. De opzet van het programma is op beide locaties gelijk.

 

Programma, deelname en aanmelden
Voor meer informatie over het het gehele programma en de locaties klik hier. Deelname is gratis. Aanmelden kan tot en met dinsdag 16 januari via deze antwoordlink.

 

Aanvullende informatie

Op inhoudelijk vlak? Neem dan contact op met Miriam Visser, I-MKB – RVO,  email: Miriam.visser@rvo.nl

Op organisatorische gebied? Neem dan contact op met  Lucille Hulshoff, RVO, email:
lucille.hulshoff@rvo.nl