JEC World – 6 tot 8 Maart 2018 – Paris Nord Villepinte

JEC World 2018

Innovatie begint bij JEC World

Composietmaterialen zijn onlosmakelijk verbonden met ons leven. De toepassingen zijn legio en vormen een belangrijk deel van de industrie van de toekomst in onder andere de aeronautica, automobielindustrie en duurzame energie.

De JEC World 2018, de toonaangevende internationale composietbeurs, heeft zich ontwikkeld tot een belangrijk platform waarop creativiteit, toekomstvisie en actie centraal staan. Van 6 tot 8 maart 2018 vindt de beurs plaats in de expositiehallen Paris Nord Villepinte. Meer dan 40 000 bezoekers komen naar deze beurs en 1 300 exposanten nemen er deel aan.

Milieu, duurzaamheid, Smart industrie, mobiliteit en interessante crossovers zijn eveneens belangrijke aspecten die tijdens de komende JEC World aan de orde komen. Het zijn bepalende aspecten voor de toepassingen van composiet voor de uitdagingen van heden en toekomst.

In dit kader heeft JEC World tijdens de beurs heeft een programma ontwikkeld waarin deze vraagstukken op verschillende manieren aan de orde komen:

Sectoren die tijdens deze beurs worden vertegenwoordigd zijn: Automotive, Aerospace, Defensie en veiligheid, Duurzame energie, Bouw & constructie, Infrastructuur en civiele techniek, Olie en gas, Medische sector & protheses, Elektriciteit, elektronica en apparaten, Industrieel materiaal, Marine, enz…

U kunt op verschillende manieren deelnemen aan JEC World Parijs, als Exposant of door u in te schrijven voor BtoB meetingen

Het NBSO Nantes en het economisch cluster van de Nederlandse Ambassade in Parijs kunnen u nader inlichten omtrent JEC World 2018.

Daarvoor kunt u contact opnemen met:

Nederlandse Ambassade Parijs

Adriana Voerman

Adriana.voerman@minbuza.nl

+33(0)1 40 62 33 25

of

NBSO Nantes

Annelies Dijkema

a.dijkema@nbso-nantes.fr

+33(0)2 40 95 37 23