Neem deel aan de ExpoBiogaz op 6-7 juni 2018 in Straatsburg: nog enkele plaatsen vrij op de Dutch Business Lounge

Wilt u uw kansen verkennen in Frankrijk in de groeiende biogasbranche, neem dan deel aan de Dutch Business Lounge op de ExpoBiogaz, de voornaamste vakbeurs voor de gehele biogas sector in Frankrijk die dit jaar op 6 en 7 juni plaats vindt in Straatsburg.  De beursorganisatie verwacht 200 exposanten en 4 000 bezoekers uit de gehele biogas wereld.

In de Dutch business lounge kunnen startende Nederlandse bedrijven op de Franse markt zich op laagdrempelige wijze profileren en onder andere deelnemen aan de business meetings die de beursorganisatie (gratis) organiseert tussen opdrachtgevers en (toe)leveranciers van oplossingen en bezoeken op locatie voorafgaand aan de beurs.

Voor uitgebreide informative over de vakbeurs ExpoBiogaz klik hier

Biogas wordt steeds belangrijker in de Franse energietransitie. Wat methaaninstallaties betreft hoopt Frankrijk tegen de horizon van 2023 aan 300MW te hebben geinstalleerd tegen 130MW eind 2017. De regelgeving is inmiddels vereenvoudigd en er wordt vanuit de overheid en de sector hard aangewerkt de financierende instanties minder huiverig te maken door de contracten van 15 tot 20 jaar te verlengen met een garantie van de gas aankoopprijzen.

Voor meer informatie over de ontwikkeling van biogas in Frankrijk:

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en voorwaarden deel te nemen aan de Dutch Business Lounge op de ExpoBiogaz2018 te Straatsburg, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met Adriana Voerman, Senior Handelsmedewerkster, Economisch Cluster, Nederlandse Ambassade te Parijs, Email: adriana.voerman@minbuza.nl