France – ESA BIC opens six Business Incubation Partners

Nieuw – Business Incubation Centre (BIC) in Noord-West Frankrijk

Drie van de European Space Agency (ESA) leden in Noord-West Frankrijk; Technopôle Brest-Iroise in Bretagne, Atlanpole in de regio Pays de la Loire en ACCET Val d’Oise Technopole hebben hun krachten gebundeld om samen met EuraTechnologies, Technopole of Aube in Champagne en Normandy Incubation, voor het beheer van de nieuwe ESA BIC Nord France in samenwerking met ASTech Paris Region Cluster en de CNES.

ESA_BIC_Nord_France_with_partners_large

Dit nieuwe avontuur consolideert de bereidheid van EBN-leden om een sterk centrum in Noord-Frankrijk te vormen om de oprichting van bedrijven te bevorderen op basis van de overdracht van technologieën uit de ruimtevaartsector naar andere economische sectoren en op de ontwikkeling van diensten en toepassingen die zijn afgeleid van ruimtetechnologieën .

Het nieuwe ESA-bedrijfsincubatiecentrum “Noord-West” Frankrijk opende 28 juni 2018 om ondernemers te helpen bij het opstarten van 75 nieuwe bedrijven die ruimtevaart- en niet-ruimtediensten en -toepassingen ontwikkelen op basis van ruimtetechnologie en satellietgegevens.

Meer informatie klik hier  

Contact:

ESA BIC Nord France
email Samuel Bachelot : bachelot@atlanpole.fr
email Nicolas Bellec : nicolas.bellec@imt-atlantique.fr

France
Tel: +33 (0)2 40 25 13 13