Nationaal Export Event voor contacten en inspiratie

Exporteert u goederen of diensten? Wilt u meer weten over internationaal zakendoen? Kom dan op woensdag 3 oktober 2018 naar het Nationaal Export Event, hét evenement voor ondernemers die willen investeren in internationaal succes.

Programma

Het Nationaal Export Event vindt plaats in ’s-Hertogenbosch. De dag is inclusief een verzorgde lunch en wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Het programma van het Nationaal Export Event bestaat uit workshops en huiskamergesprekken over actuele thema’s, zoals het Handelsakkoord Midden-Amerika, Brexit, de rechtspositie van ondernemers, de digitalisering en het vinden van zakenpartners in het buitenland. Landen en markten met bijzondere aandacht zijn de snelgroeiende ASEAN-regio, de Golfregio en onze directe buurlanden. Maar ook Polen, Afrika, Mexico en India worden uitgelicht.

Adviesgesprekken met buitenlandnetwerk

Tijdens het Nationaal Export Event zijn Nederlandse diplomatieke vertegenwoordigers uit meer dan 100 landen aanwezig. U kunt een-op-een met hen praten over het zakendoen in ‘hun’ land. Zij helpen u bij het vinden van betrouwbare agenten, distributeurs en zakenpartners.

Aanmelden

Het Nationaal Export Event is bedoeld voor ondernemers met ambitie om grenzeloos te ondernemen. De organisatie streeft ernaar het programma zo optimaal mogelijk te laten aansluiten op deze doelgroep.

Meld u aan op de website van het Nationaal Export Event. vóór 18 September.