ALL4PACK Paris

ALL4PACK Paris 2018, de toonaangevende internationale beurs in de verpakkings- en intra logistiek sector belooft een aaneenschakeling van hoogtepunten te worden met een uitgebreid beursprogramma, die exposanten en bezoekers aanzet tot ideeën uitwisselen en elkaar inspireren. Het activiteitenprogramma van deze 4-daagse beurs geeft antwoord op de marktveranderingen, die zijn ontstaan door de nieuwe behoeften van de B2C en B2B omnichannelhandel, de mogelijkheden die de 4.0 industrie biedt en de wettelijke milieueisen. De ALL4PACK Paris 2018, die 1.350 exposanten en bijna 80.000 professionals bij elkaar brengt, biedt uitwisselingen, demonstraties, innovaties en presentaties vol creativiteit, onder het motto ‘Share your creativity!’. Dankzij het uitgebreide aanbod verpakking + verwerken + bedrukken + logistiek – versterkt de beurs haar leiderspositie op de Europese en Afrikaanse markten.

Evenementen en forums voor business & creativiteit

ALL4PACK Creative Lounge – (Hall 7)
Inspirerend, toekomstgericht en creatief: het ALL4PACK ‘Creative Lounge’ forum is een dynamisch forum gewijd aan innovaties, business en trends. Deze sterke mix van activiteiten vormt de toekomst van verpakkingssector. Op dit nieuwe forum wordt een selectie creatieve producten gepresenteerd die door Creapills1 zijn gescout en onderverdeeld in 5 hoofdthema’s:

→ Nieuwe alternatieve materialen

→ Oplossingen voor omnichannel- verpakkingen en e-commerce

→ Innovaties voor een duurzaam verpakte en veilige wereld

→ Oplossingen voor de digitale transformatie van bedrijven en logistiek

→ Afdrukken voor speciale toepassingen

(1) Franstalige mediaplatform, met een bron aan creatieve ideeën en een community van meer dan 2 miljoen mensen. ALL4PACK is een partnerschap aangegaan met Creapills om de meest creatieve innovaties op het gebied van verpakking, etikettering en handling en logistiek te presenteren op de beurs.

De ‘ALL4PACK Creative Lounge’ presenteert als ontdekkings-en kennisplatform ook een selectie aan verpakkingsproducten en intra logistieke services die genomineerd zijn voor internationale prijzen. De lounge biedt professionals een kans om de winnende producten te ontdekken van:

All4PACK Innovaties
De innovaties van de meest opvallende exposanten krijgen extra eer toebedeeld. De winnaars van de “Innovation Awards”, zullen worden beloond door de “Experts Pack” Commissie van de beurs en zullen dit jaar tentoongesteld worden in de Creative Lounge, echt een ‘must-see’ op de ALL4PACK Paris 2018.

SIAL INNOVATION        
ALL4PACK Paris verwelkomt voor de eerste keer het belangrijkste evenement van de onlangs gehouden voedingsmiddelenvakbeurs SIAL Paris 2018 , namelijk de ‘SIAL Innovation’. De door de expert jury geselecteerde winnende verpakkingsproducten die voldoen aan de nieuwe internationale innovatieve foodtrends, zullen tentoongesteld worden in de ‘Creative Lounge’ op de beurs.

PACK THE FUTURE
ALL4PACK Paris is gastheer van de 4de editie van ” Pack the Future – The sustainable Plastic Packaging Award “. Deze Europees-brede competitie heeft als doel het creatieve en innovatieve potentieel van bedrijven in de plastic en flexibele verpakkingssector te stimuleren.

GOUDEN NOOT
Het NVC (Nederlands Verpakkingscentrum) presenteert in de Creative Lounge de winnaar en 10 finalisten van de 29e editie van de Gouden Noot verpakkingsawards. Elke deelnemer is beoordeeld op zijn verpakkingsinnovatie in brede zin, er zijn geen specifieke categorieën.

 

Bekijk hier het hele persbericht van ALL4Pack.
Daarnaast sturen wij u het volledige persdossier van de ALL4PACK Paris op deze link (in het Engels).
Meer beursinformatie kunt u vinden op de website www.all4pack.com.
In de speciale persrubriek kunt u terecht voor het downloaden van de laatste persberichten, marktinformatie, foto- en logomateriaal.
Bent u van plan de beurs te bezoeken, dan kunt u uw persaccreditatie aanvragen op deze link.