#TRUSTECH2018

Technologische innovaties ‘Digital Trust’ ​​in de schijnwerpers!

trustechcannes.jpgVan 27 tot 29 november verzamelen de spelers van de trustsector zich opnieuw in het Palais des Festivals in Cannes, Frankrijk. Het 3-daagse beursprogramma van de TRUSTECH wordt ingevuld door een uitgebreid seminarprogramma, netwerken en kennissessies. Meer dan 300 exposanten en 250 internationale sprekers zullen aanwezig zijn. De TRUSTECH is tevens een geweldig platform voor veel startups, die er de mogelijkheid krijgen om hun oplossingen te presenteren en misschien zelfs wel de toekomstige referentie voor cyberweerbaarheid (‘Digital Trust’) te worden.

Zo zijn veel innovatieve partnerbedrijven van het evenement, zoals SCS, een toonaangevend Europees ecosysteem voor beveiliging en digitale identiteitstechnologieën, mobiele netwerken en diensten, het internet der dingen en diverse geavanceerde contactloze systemen, dit jaar weer aanwezig op de TRUSTECH2018:

“De SCS (Secure Communicating Solutions) Competitiveness Cluster – een belangrijke speler op het gebied van digitale beveiliging in de regio Provence Alpes Côtes d’Azur, neemt al vele jaren deel aan de internationale TRUSTECH beurs (voorheen” CARTES “), via zijn leden-ondernemingen , “vertelt Stéphanie Schohn, vertegenwoordiger van de ‘Business Department’ van de SCS Competitiveness Cluster.”Beveiliging en digitale identiteiten – maar ook cybersecurity en blockchain- technologieën – vormen de kern van de domeinen van het SCS cluster dat sterk gespecialiseerd is in beveiligingsmaatregelen voor Iot (Internet of Things )-ecosystemen. In 2018 verheugt het SCS Cluster zich er op om, in samenwerking met de ARII op 29 november 2018 een evenement te organiseren met als thema ‘Blockchain ’om de 200 verwachte deelnemers bewust te maken van de uitdagingen en toepassingsgebieden van Blockchain-applicaties.

Bijgaand het persbericht.
Meer beursinformatie kunt u vinden op de website www.trustech-event.com.
In de speciale persrubriek kunt u terecht voor het downloaden van de laatste persberichten.
Bent u van plan de beurs te bezoeken, dan kunt u uw persaccreditatie aanvragen via deze link.